Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Antropologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1Gazeta de Antropologia

Gazeta de Antropologia

Revista electrònica de la Universitat de Granada amb articles disponibles gratuïtament i a text complet. Són interessants i tracten temes d’actualitat relacionats amb l'àmbit de l'antropologia.

http://www.ugr.es/~pwlac/Welcome.html Obre en una finestra nova

Antropologia


m'agrada
2Online Classes

Online Classes

Bloc creat per diverses universitats nord americanes on s’ofereixen cent cursos en línia gratuïts que poden ser d'interès per als estudiants. A més d'informació textual, hi predominen les gravacions de vídeo i àudio on es tracta un tema concret com si es tractés d'una classe magistral. Els cursos estan agrupats en: cultura i societat, ciència i medi ambient, tecnologia i enginyeria, art, mitjans de comunicació i disseny, psicologia i antropologia, medicina i salut, història i política, innovació, aficions i jocs. Recurs íntegrament en anglès.

http://www.onlineclasses.org/2009/08/11/100-totally-fun-and-weird-college-courses-you-can-now-take-for-free/ Obre en una finestra nova

Cultura, Societat, Ciència i tecnologia, Art, Medecina, Història, Política, Antropologia, Psicologia


m'agrada
3Xarxa tradiblog: els blogs de la Cultura Popular als Països Catalans

Xarxa tradiblog: els blogs de la Cultura Popular als Països Catalans

Blog creat recentment (1 de gener de 2008) que agrupa tots els blogs que hi ha a Internet sobre cultura popular catalana sota el nom de Xarxa TRADIBLOG. Tracta l'antropologia, les festes, els costums i tradicions... de diferents parts del territori català.

http://tradi.blogspot.com/ Obre en una finestra nova

Antropologia, Cultura


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.