Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Arquitectura al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Great Buildings Collection

Portal sobre arquitectura que és una via d'accés a l'arquitectura de tot el món a través de la història d'aquesta disciplina, dels edificis més emblemàtics del planeta i dels arquitectes més destacats, dels quals presenta fotografies, plànols, dibuixos, mapes i cronologies. També ofereix models en 3D, comentaris, bibliografia especialitzada i enllaços web. Aquest recurs està vinculat amb ArchitectureWeek, la revista electrònica líder sobre arquitectura i Archiplanet, una comunitat virtual. Íntegrament en anglès.

http://greatbuildings.com/ Obre en una finestra nova

Arquitectura


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.