Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Ciències naturals al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

E-ciencia

Portal que ofereix informació i actualitat científica i tecnològica. Té una secció amb recursos en línia tipus enciclopèdies, directoris, revistes, convocatòries de cursos, congressos, ofertes, etc. i enllaços web cap a altres pàgines i portals d'aquest àmbit. Té una trajectòria de 15 anys.

http://e-ciencia.com/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Tecnologia


m'agrada
2

Eduard Punset

Blog que pertany a l'advocat, economista i divulgador científic Eduard Punset. A través d'aquesta eina transmet i reflexiona sobre temes científics d'actualitat a nivell divulgatiu. El blog està integrat a Smart Planet, que també tracta de temes científics i tecnològics.

http://www.eduardpunset.es/blog/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Ciència i tecnologia


m'agrada
3

Naturaleza educativa: portal educativo de Ciencias Naturales y Aplicadas

Portal dissenyat i creat per un col·lectiu de professors, liderats per Abel D. Rodríguez, interessats en la divulgació científica bàsica. Recull articles molt senzills agrupats en ecosistema, animals, agricultura ecològica, contaminació i altres seccions identificades a la pàgina principal. També hi ha apartats d'utilitats i webs relacionades. Disposa d’un cercador.

http://www.natureduca.com/ Obre en una finestra nova

Contaminació, Agricultura, Energia renovable, Botànica, Geologia, Ecologia, Anatomia, Ciències naturals, Tecnologia, Medicina, Geografia


m'agrada
4

Presseurop.eu

Portal de Presseurop.eu que conté informació relativa a l'anàlisi i seguiment de l’actualitat, el debat polític i la informació del països que conformen la Unió Europea des d’una perspectiva periodística. Els continguts s’agrupen sota els epígrafs següents: política, societat, economia, ciència i medi ambient, cultura & idees i Europa i el món. Un cercador facilita la consulta i tradueix els textos a la llengua seleccionada. A ‘fuentes’ s’hi indiquen els noms del diaris d’on procedeixen les informacions.

http://www.presseurop.eu/es Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Medi ambient, Unió Europea, Ciències naturals, Societat, Economia, Política, Cultura


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.