Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Comunicació al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Comunicación cultural

Blog creat per un equip de redactors membres del grup DosDoce que pretén ser un punt de trobada entre persones interessades en el món de la comunicació i en l'impacte de les tecnologies al sector cultural.

http://www.comunicacion-cultural.com/ Obre en una finestra nova

Tecnologia, Comunicació, Cultura


m'agrada
2

Dosdoce.com

Portal cultural del grup Dosdoce, dirigit per Javier Celaya, creat amb l'objectiu d'animar a les entitats del sector cultural (editorials, llibreries, biblioteques, museus...) a utilitzar les noves tecnologies socials com wikis, blogs, xarxes, etc. i a entendre millor les implicacions i beneficis derivats del seu ús aplicat a estratègies de comunicació i màrqueting cultural. Hi ha un fòrum al bloc Comunicación cultural en el qual es tracta el món del llibre des d’una perspectiva que involucra màrqueting i tecnologia.

http://www.dosdoce.com Obre en una finestra nova

Màrqueting, Llibres, Tecnologia, Comunicació, Cultura


m'agrada
3

Quiosc.cat

"Mega-quiosc" organitzat per l'APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català) que reuneix l'actual oferta de publicacions d'informació general i especialitzada escrites en català. Es presenta la darrera portada en ordre alfabètic de títols. Cada revista ofereix el que l'editor permet visionar gratuïtament, L'Avenç o Els Marges són exemples de títols que poden trobar-se i fullejar-se.

http://www.quiosc.cat/ Obre en una finestra nova

Revistes, Articles de revistes, Societat, Cultura, Comunicació,


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.