Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Economia al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

LAP, Diccionario dinámico de vocablos

Bloc creat i mantingut per Leopoldo Abadía, professor de l’IESE, que recull i sistematitza un ampli diccionari de termes sobre macroeconomia i àmbits relacionats. En constant actualització, amb explicacions magistrals i per a tots els nivells. Inclou també articles de temàtiques que estan a debat relacionades amb aquesta branca. El propi autor indica que construeix aquest diccionari com a divertimento i que no segueix cap criteri establert.

http://leopoldoabadia.blogspot.com/ Obre en una finestra nova

Economia, Lèxic


m'agrada
2

Presseurop.eu

Portal de Presseurop.eu que conté informació relativa a l'anàlisi i seguiment de l’actualitat, el debat polític i la informació del països que conformen la Unió Europea des d’una perspectiva periodística. Els continguts s’agrupen sota els epígrafs següents: política, societat, economia, ciència i medi ambient, cultura & idees i Europa i el món. Un cercador facilita la consulta i tradueix els textos a la llengua seleccionada. A ‘fuentes’ s’hi indiquen els noms del diaris d’on procedeixen les informacions.

http://www.presseurop.eu/es Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Medi ambient, Unió Europea, Ciències naturals, Societat, Economia, Política, Cultura


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.