Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Esports al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Edusport

Portal desenvolupat pel Ministeri d'Educació, Política Social i Esports que proposa el desenvolupament pedagògic per a l’Educació Física dels continguts bàsics formulats pel MECD per a l’ensenyament secundari obligatori i el batxillerat. Els nivells d’interactivitat contemplen tres tipus de destinataris: professorat, alumnat i ciutadania en general. Hi ha un cercador comú per accedir al contingut i també un blog amb notícies d’actualitat. S'hi agrupen una gran varietat de temes i recursos esportius, exercicis i eines. Molta informació dins del marc de l’esport a Espanya.

http://recursos.cnice.mec.es/edfisica/ Obre en una finestra nova

Espanya, Esports, Educació


m'agrada
2

El Mundo Deportivo: hemeroteca

Versió digital del diari El Mundo Deportivo, que dóna accés a les imatges en pdf de totes les pàgines des de l'any 1906 fins a l'actualitat. Les pàgines són d’accés gratuït i inclouen articles de diari, anuncis, fotografies... Constitueix una font d’història esportiva contemporània a partir de tot el que s'ha publicat al diari. Permet fer cerques per paraula clau i data. També disposa d’un menú d’ajuda per redefinir conceptes i estratègies de consulta.

http://www.elmundodeportivo.es/hemeroteca/index.html Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Història, Esports


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.