Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Filosofia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Film-Philosophy

Revista electrònica sobre cinema i filosofia publicada des de 1997 amb periodicitat anual. Íntegrament en anglès.

http://www.film-philosophy.com Obre en una finestra nova

Cinema, Filosofia


m'agrada
2

Islamic Philosophy Online: philosophia islamica

Portal de la Islamic Philosophy Online Inc. sobre filosofia islàmica que inclou diversos recursos. Destaca especialment un diccionari en línia que conté filòsofs musulmans clàssics, moderns i contemporanis. D'altra banda, es pot consultar també una revista publicada per aquesta entitat. Els textos dels autors estan en llengua àrab i traduïts a l'anglès. Enllaça també amb un cercador extern.

http://www.muslimphilosophy.com/ Obre en una finestra nova

Filosofia, Islam


m'agrada
3

www.terricabras-filosofia.cat

Portal dirigit pel catedràtic de filosofia Josep Maria Terricabras que és una magnífica pàgina d’opinió per orientar pels camins de la filosofia i de l'ètica. Conté articles d'opinió i d'actualitat sobre aquesta temàtica i té un apartat dedicat a estudiants de secundària. D'altra banda, va dirigit a persones no especialistes i interessades a entendre millor el món i a reflexionar sobre problemes d'actualitat i a persones que vulguin aprofundir en qüestions específiques de la filosofia i del pensament d'avui. Dóna accés a un blog que recull les reflexions de Josep Maria Terricabras. Per la consulta d'algunes seccions requereix subscripció, que és gratuïta.

http://www.terricabras-filosofia.cat/cat/ Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.