Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Idiomes al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Guia de recursos sobre diversitat lingüística

Document en pdf que correspon a un número monogràfic de la revista Entrellat de la Unesco que està dedicat al tema de la diversitat lingüística. Conté bibliografia comentada sobre: llengües al món, defensa de la diversitat lingüística, textos normatius i, a la pàgina 11, recull d’enllaços seleccionats.

http://www.unescocat.org/fitxer/858/entrellat_11_Guia_diversitat_linguistica.pdf Obre en una finestra nova

Diversitat lingüística, Idiomes


m'agrada
2

Libro de estilo

Llibre d'estil del diari El País. Mostra, a més de la política editorial del diari, normes en matèria d'ortografia i gramàtica, usos de les abreviatures i dels nombres, tractament i protocol, pautes per a les fotografies i gràfics, etc. També inclou un diccionari de termes i un altre de sigles amb definicions, explicacions dels conceptes i les formes no acceptades dels termes.

http://estudiantes.elpais.com/libroestilo/indice_estilos.htm Obre en una finestra nova

Lingüística, Idiomes, Llengua castellana, Lèxic, Periodisme,


m'agrada
3

Llibre d'estil de Vilaweb

Llibre d'estil de Vilaweb, el primer i principal diari electrònic en català .Ofereix les pautes que han de seguir els redactors del diari en matèria de lèxic, sintaxi, morfologia, ortografia, ús d'inicials i abreviatures, redacció, tipografia i estructura de les notícies, etc. Recurs molt útil no sols per conèixer l'ús periodístic del català en la premsa, si no com exemple de llengua estàndard nacional, apta per a tot el domini lingüístic català. Llibre d'estil disponible en format PDF.

http://10anys.vilaweb.com/llibreestil/ Obre en una finestra nova

Lingüística, Idiomes, Llengua catalana, Lèxic, Periodisme


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.