Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Llengua catalana al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Llibre d'estil de Vilaweb

Llibre d'estil de Vilaweb, el primer i principal diari electrònic en català .Ofereix les pautes que han de seguir els redactors del diari en matèria de lèxic, sintaxi, morfologia, ortografia, ús d'inicials i abreviatures, redacció, tipografia i estructura de les notícies, etc. Recurs molt útil no sols per conèixer l'ús periodístic del català en la premsa, si no com exemple de llengua estàndard nacional, apta per a tot el domini lingüístic català. Llibre d'estil disponible en format PDF.

http://10anys.vilaweb.com/llibreestil/ Obre en una finestra nova

Lingüística, Idiomes, Llengua catalana, Lèxic, Periodisme


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.