Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Refranys al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Paremiologia catalana: refranys, dites, frases fetes, proverbis…Una mica de tot

Blog molt complet sobre paremiologia catalana creat i mantingut pel lingüista Víctor Pàmies. La seva finalitat és fer accessible tot el refranyer català organitzat temàticament i la interacció entre els interessats i l'autor. Permet cerques temàtiques i enllaça a altres portals i a alguns textos complets sobre aquest tema. També disposa d'un "diccitionari" amb frases de personatges cèlebres i d'una biblioteca especialitzada.

http://refranys.wordpress.com/ Obre en una finestra nova

Refranys, Paremiologia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.