Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Revistes al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

ARCA: Arxiu de revistes catalanes antigues

Portal de revistes catalanes antigues que ja no es publiquen creat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya. Ofereix accés a text complet a les col·leccions senceres d'algunes de les revistes més representatives de la cultura i la societat catalana (escrites en català o castellà) . De cada revista, de temàtica molt diversa, es mostren les seves dates de publicació i una breu descripció del seu contingut. Permet consultar l'índex de títols disponibles (unes 250 revistes) i buscar en el text de cada exemplar. La interfície de consulta està en català, castellà i anglès però la descripció de cada revista només està disponible en català.

http://www.bnc.cat/digital/arca/index.html Obre en una finestra nova

Revistes, Catalunya, Patrimoni documental


m'agrada
2

Directory of Open Access Journal (DOAJ)

Directori de revistes d'accés obert elaborat per les biblioteques de la Universitat de Lund (Suècia). Dóna accés a revistes especialitzades, de qualitat, gratuïtes i accessibles en línia de totes les matèries i idiomes. Actualment té 3.340 publicacions registrades i 180.000 articles consultables a text complet. La cerca es pot efectuar per títol de revista, per matèria o per paraula clau. No hi ha formulari de cerca avançada. Íntegrament en anglès.

http://www.doaj.org/ Obre en una finestra nova

Accés obert, Revistes, Articles de revistes


m'agrada
3

Quiosc.cat

"Mega-quiosc" organitzat per l'APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català) que reuneix l'actual oferta de publicacions d'informació general i especialitzada escrites en català. Es presenta la darrera portada en ordre alfabètic de títols. Cada revista ofereix el que l'editor permet visionar gratuïtament, L'Avenç o Els Marges són exemples de títols que poden trobar-se i fullejar-se.

http://www.quiosc.cat/ Obre en una finestra nova

Revistes, Articles de revistes, Societat, Cultura, Comunicació,


m'agrada
4

RACO

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un dipòsit cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles de revista a text complet de revistes científiques, culturals i erudites en llengua catalana.

http://www.raco.cat Obre en una finestra nova

Accés obert, Revistes, Articles de revistes


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.