Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Societat al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1Online Classes

Online Classes

Bloc creat per diverses universitats nord americanes on s’ofereixen cent cursos en línia gratuïts que poden ser d'interès per als estudiants. A més d'informació textual, hi predominen les gravacions de vídeo i àudio on es tracta un tema concret com si es tractés d'una classe magistral. Els cursos estan agrupats en: cultura i societat, ciència i medi ambient, tecnologia i enginyeria, art, mitjans de comunicació i disseny, psicologia i antropologia, medicina i salut, història i política, innovació, aficions i jocs. Recurs íntegrament en anglès.

http://www.onlineclasses.org/2009/08/11/100-totally-fun-and-weird-college-courses-you-can-now-take-for-free/ Obre en una finestra nova

Cultura, Societat, Ciència i tecnologia, Art, Medecina, Història, Política, Antropologia, Psicologia


m'agrada
2Presseurop.eu

Presseurop.eu

Portal de Presseurop.eu que conté informació relativa a l'anàlisi i seguiment de l’actualitat, el debat polític i la informació del països que conformen la Unió Europea des d’una perspectiva periodística. Els continguts s’agrupen sota els epígrafs següents: política, societat, economia, ciència i medi ambient, cultura & idees i Europa i el món. Un cercador facilita la consulta i tradueix els textos a la llengua seleccionada. A ‘fuentes’ s’hi indiquen els noms del diaris d’on procedeixen les informacions.

http://www.presseurop.eu/es Obre en una finestra nova

Mitjans de comunicació, Medi ambient, Unió Europea, Ciències naturals, Societat, Economia, Política, Cultura


m'agrada
3

Quiosc.cat

"Mega-quiosc" organitzat per l'APPEC (Associació de publicacions periòdiques en català) que reuneix l'actual oferta de publicacions d'informació general i especialitzada escrites en català. Es presenta la darrera portada en ordre alfabètic de títols. Cada revista ofereix el que l'editor permet visionar gratuïtament, L'Avenç o Els Marges són exemples de títols que poden trobar-se i fullejar-se.

http://www.quiosc.cat/ Obre en una finestra nova

Revistes, Articles de revistes, Societat, Cultura, Comunicació,


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.