Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diaris revistes i blocs al camp TIPUS_DE_RECURS AND Tecnologies de la Informació i la Comunicació al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

ButlleTIC: les notícies TIC de la XTEC

Blog creat pel Servei de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i vinculat a la XTEC, que conté recursos didàctics sobre tecnologies de la informació i la comunicació aplicades al coneixement pensats per al batxillerat. Els materials s'hi van afegint progressivament. Aquesta publicació periòdica pretén informar i orientar el professorat de l’ensenyament no universitari sobre recursos didàctics presents a la xarxa.

http://phobos.xtec.cat/butlletic/?cat=35 Obre en una finestra nova

Tecnologies de la Informació i la Comunicació


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.