Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Astronomia al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Diccionario de Astronomia

Dins del portal d'educació no formal Conocimientosweb.net, es pot accedir a un conjunt de recursos relacionats amb diferents disciplines acadèmiques. El present diccionari permet consultar la definició dels principals termes d'Astronomia mitjançant un índex alfabètic.

http://www.conocimientosweb.net/portal/dic17allP.html Obre en una finestra nova

Astronomia, Lèxic


m'agrada
2

educar.org & eAprender.org

Portal mantingut per CIVILA.com i Educar.org que conté materials per a fomentar l'aprenentatge significatiu, l'anàlisi crítica i el pensament creatiu a través de temaris, guies, mapes, articles, diccionaris, idiomes, efemèrides o crusos d'informàtica. També ofereix xats, fòrums i accés a biblioteques virtuals i recursos sobre drets humans.

http://www.educar.org/ Obre en una finestra nova

Cartografia, Ecologia, Astronomia, Informàtica, Idiomes, Esports, Drets humans


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.