Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Bibliografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Omniglot, writing systems & languages of the world

Magnífic portal sobre els diferents sistemes d’escriptura dels idiomes del món creat per Simon Ager. Explica les definicions d'aquests sistemes, tipus de sistemes d’escriptures i diferències entre escriptura i llenguatge oral. Conté relacions exhaustives de llengües amb sistemes d’escriptures diferents i estudis de cada cas de forma sistemàtica i gràfica, que inclouen un petit text en anglès i la traducció i transliteració corresponents. Es pot escoltar la pronúncia en algunes llengües. A més a més, hi ha enllaços a diccionaris, gramàtiques i manuals d’aprenentatge en línia.

http://www.omniglot.com/ Obre en una finestra nova

Llengua anglesa, Lèxic, Bibliografia, Idiomes, Llengua castellana, Llengua catalana


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.