Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Botànica al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
2

Noms de plantes

Glossari d'intenció exhaustiva dels noms catalans de plantes elaborat per un nombrós equip de botànics, filòlegs i terminòlegs vinculats al Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, la Institució Catalana d’Història Natural i el TERMCAT. Ofereix més de 25.000 denominacions catalanes de plantes, 6000 noms científics i més de 400 fotografies. La cerca es pot fer a través d'un índex alfabètic de noms (catalans i científics en llatí) o per famílies de plantes.

http://www.termcat.cat/docs/DL/noms_plantes/ Obre en una finestra nova

Botànica, Lèxic


m'agrada
3

Zonaverde.net: características y aplicaciones de las plantas

Pàgina web creada i mantinguda per Isabel Hoyos i José Murcia sobre botànica. Disposa d'una llista de distribució pròpia a la que es poden subscriure els interessats en la matèria. Ofereix unes imatges molt boniques, un glossari amb els noms científics de les plantes i una descripció detallada de cada una de les plantes accessible des de la secció Índices. Ha rebut diversos premis.

http://zonaverde.net/ Obre en una finestra nova

Botànica


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.