Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Comptabilitat al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1Diccionario de e-Business, e-Maketing y Tecnología

Diccionario de e-Business, e-Maketing y Tecnología

Dins del portal d'educació no formal Conocimientosweb.net, es pot accedir a un conjunt de recursos relacionats amb diferents disciplines acadèmiques. El present diccionari permet consultar la definició dels principals termes de l'àmbit dels negocis i la tecnologia mitjançant un índex alfabètic.

http://conocimientosweb.net/portal/dic10.html Obre en una finestra nova

Comerç, Comptabilitat, Tecnologia, Lèxic


m'agrada
2Glosario de Contabilidad

Glosario de Contabilidad

Dins del portal d'educació no formal Conocimientosweb.net, es pot accedir a un conjunt de recursos relacionats amb diferents disciplines acadèmiques. El present diccionari permet consultar la definició dels principals termes de comptabilitat mitjançant un índex alfabètic.

http://conocimientosweb.net/portal/dic16.html Obre en una finestra nova

Comptabilitat, Economia, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.