Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Economia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Diccionario de Administración

Dins del portal d'educació no formal Conocimientosweb.net, es pot accedir a un conjunt de recursos relacionats amb diferents disciplines acadèmiques. El present diccionari permet consultar la definició dels principals termes administratius mitjançant un índex alfabètic.

http://conocimientosweb.net/portal/dic13.html Obre en una finestra nova

Economia, Lèxic


m'agrada
2

Glosario de Contabilidad

Dins del portal d'educació no formal Conocimientosweb.net, es pot accedir a un conjunt de recursos relacionats amb diferents disciplines acadèmiques. El present diccionari permet consultar la definició dels principals termes de comptabilitat mitjançant un índex alfabètic.

http://conocimientosweb.net/portal/dic16.html Obre en una finestra nova

Comptabilitat, Economia, Lèxic


m'agrada
3

LAP, Diccionario dinámico de vocablos

Bloc creat i mantingut per Leopoldo Abadía, professor de l’IESE, que recull i sistematitza un ampli diccionari de termes sobre macroeconomia i àmbits relacionats. En constant actualització, amb explicacions magistrals i per a tots els nivells. Inclou també articles de temàtiques que estan a debat relacionades amb aquesta branca. El propi autor indica que construeix aquest diccionari com a divertimento i que no segueix cap criteri establert.

http://leopoldoabadia.blogspot.com/ Obre en una finestra nova

Economia, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.