Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Filosofia al camp MATERIA

Recursos trobats: 5

Mostrant resultats: 15

1

Cibernous: filosofía en la red, mapa y territorio de la filosofia

Portal creat per Elena Diez de la Cortina dedicat a la filosofia que va ser premiat pel CNICE l'any 2000. Disposa de diversos fòrums per a l'intercanvi d'informacions i debats, una cronologia per al seguiment de la història de la filosofia, eines per a l'aprenentatge i pràctica de la lògica, dades de molts autors destacats en aquest camp, un glossari de termes, temaris de diferents nivells i una bona selecció d'enllaços relacionats amb la matèria.

http://www.cibernous.com/ Obre en una finestra nova

Lògica (Filosofia), Filosofia, Lèxic


m'agrada
2

Diccionario filosófico

Diccionari de filosofia integrat al portal Proyecto Filosofia en español creat per Pelayo García. El seu propòsit consisteix en recollir tot el conjunt d'idees que constitueixen el materialisme filosòfic. Permet cercar els termes alfabèticament o per una classificació temàtica de conceptes. Inclou més de 650 termes relacionats amb aquesta branca de la filosofia.

http://filosofia.org/filomat/ Obre en una finestra nova

Materialisme (Filosofia), Filosofia, Lèxic


m'agrada
3

Glosario de Filosofía

Dins del portal d'educació no formal Conocimientosweb.net, es pot accedir a un conjunt de recursos relacionats amb diferents disciplines acadèmiques. El present glossari permet consultar la definició dels principals termes filosòfics mitjançant un índex alfabètic.

http://conocimientosweb.net/portal/dic15.html Obre en una finestra nova

Filosofia, Lèxic


m'agrada
4

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
5

Islamic Philosophy Online: philosophia islamica

Portal de la Islamic Philosophy Online Inc. sobre filosofia islàmica que inclou diversos recursos. Destaca especialment un diccionari en línia que conté filòsofs musulmans clàssics, moderns i contemporanis. D'altra banda, es pot consultar també una revista publicada per aquesta entitat. Els textos dels autors estan en llengua àrab i traduïts a l'anglès. Enllaça també amb un cercador extern.

http://www.muslimphilosophy.com/ Obre en una finestra nova

Filosofia, Islam


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.