Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Idiomes al camp MATERIA

Recursos trobats: 8

Mostrant resultats: 15

1

Diccionarios en línea

Portal creat per l'editorial Larousse que conté diccionaris accessibles en línia que donen la traducció dels termes que es cerquen en llengües estrangeres: portuguès, italià, alemany, francès i anglès. També en gallec, català i euskera. De manera gratuïta només es poden fer 25 consultes. Cal subscriure's per poder-lo fer servir amb més freqüència.

http://www.diccionarios.com/ Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic


m'agrada
2

educar.org & eAprender.org

Portal mantingut per CIVILA.com i Educar.org que conté materials per a fomentar l'aprenentatge significatiu, l'anàlisi crítica i el pensament creatiu a través de temaris, guies, mapes, articles, diccionaris, idiomes, efemèrides o crusos d'informàtica. També ofereix xats, fòrums i accés a biblioteques virtuals i recursos sobre drets humans.

http://www.educar.org/ Obre en una finestra nova

Cartografia, Ecologia, Astronomia, Informàtica, Idiomes, Esports, Drets humans


m'agrada
3

Enciclopedias y diccionarios de acceso libre

Recull d'enciclopèdies i diccionaris virtuals d'accés lliure que recomana la biblioteca de la Universitat de Castella-La Manxa. D'enciclopèdies, n'hi ha que tracten matèries concretes i altes que són multidisciplinars. Els diccionaris són lingüístics i n'hi ha en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, italià i portuguès.

http://www.biblioteca.uclm.es/enciclopedias.html Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic, Enciclopèdies


m'agrada
4

Language dictionaries

Repertori de diccionaris en línia de qualsevol llengua. Es poden cercar per idioma.

http://www.yourdictionary.com/languages.html Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic


m'agrada
5

lexicool.com: diccionarios en linea

Portal de lexicool.com administrat per un equip internacional de lingüistes i informàtics de França dirigit pel lingüista Sebastian Abbo que consta d'un directori interactiu que agrupa actualment més de 6.000 enllaços a diccionaris i glossaris generals, especialitzats i multilingües. Disposa també de 200 recursos de traducció i descàrregues de diccionaris gratuïts. Les cerques es poden executar per idioma, tema o títol.

http://www.lexicool.com/index.asp?IL=3 Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.