Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Lògica (Filosofia) al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Cibernous: filosofía en la red, mapa y territorio de la filosofia

Portal creat per Elena Diez de la Cortina dedicat a la filosofia que va ser premiat pel CNICE l'any 2000. Disposa de diversos fòrums per a l'intercanvi d'informacions i debats, una cronologia per al seguiment de la història de la filosofia, eines per a l'aprenentatge i pràctica de la lògica, dades de molts autors destacats en aquest camp, un glossari de termes, temaris de diferents nivells i una bona selecció d'enllaços relacionats amb la matèria.

http://www.cibernous.com/ Obre en una finestra nova

Lògica (Filosofia), Filosofia, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.