Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Llengua anglesa al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Diccionari de la Llengua Catalana Multilingüe

Diccionari de la llengua catalana multilingüe castellà-anglès-francès-alemany creat pel Grup Enciclopèdia Catalana. Obra de consulta estructurada en dues parts. La primera part (accés pel botó català), conté un Diccionari de la llengua catalana de 20.000 entrades amb més de 30.000 definicions acompanyades d'un bon nombre d'exemples, locucions i frases fetes. La segona part de l'obra (accés pels botons castellà, anglès, francès i alemany) conté quatre diccionaris bilingües inversos: castellà-català, anglès-català, francès-català i alemany-català.

http://www.multilingue.cat/ Obre en una finestra nova

Lèxic, Llengua catalana, Llengua castellana, Llengua anglesa, Llengua francesa, Llengua alemanya


m'agrada
2

Diccionari Regex

Diccionari creat per Lou Hevly. Quan es cerquen termes en català, la consulta s'executa sobre la versió en línia del Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans (DIEC). Si s'utilitza la versió anglesa anomenada Regex Dictionary , l'execució de la cerca recau sobre Yourdictionary.com. Permet que les cerques de mots siguin basades en patrons i l'ordenació dels resultats segons la categoria gramatical. De consulta complexa, però prou explicada a La guia pas a pas, permet entre altres coses funcionar com un magnífic diccionari de rimes.

http://www.visca.com/dr/ Obre en una finestra nova

Llengua anglesa, Lèxic, Llengua catalana


m'agrada
3

Omniglot, writing systems & languages of the world

Magnífic portal sobre els diferents sistemes d’escriptura dels idiomes del món creat per Simon Ager. Explica les definicions d'aquests sistemes, tipus de sistemes d’escriptures i diferències entre escriptura i llenguatge oral. Conté relacions exhaustives de llengües amb sistemes d’escriptures diferents i estudis de cada cas de forma sistemàtica i gràfica, que inclouen un petit text en anglès i la traducció i transliteració corresponents. Es pot escoltar la pronúncia en algunes llengües. A més a més, hi ha enllaços a diccionaris, gramàtiques i manuals d’aprenentatge en línia.

http://www.omniglot.com/ Obre en una finestra nova

Llengua anglesa, Lèxic, Bibliografia, Idiomes, Llengua castellana, Llengua catalana


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.