Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Llengua francesa al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Diccionari de la Llengua Catalana Multilingüe

Diccionari de la llengua catalana multilingüe castellà-anglès-francès-alemany creat pel Grup Enciclopèdia Catalana. Obra de consulta estructurada en dues parts. La primera part (accés pel botó català), conté un Diccionari de la llengua catalana de 20.000 entrades amb més de 30.000 definicions acompanyades d'un bon nombre d'exemples, locucions i frases fetes. La segona part de l'obra (accés pels botons castellà, anglès, francès i alemany) conté quatre diccionaris bilingües inversos: castellà-català, anglès-català, francès-català i alemany-català.

http://www.multilingue.cat/ Obre en una finestra nova

Lèxic, Llengua catalana, Llengua castellana, Llengua anglesa, Llengua francesa, Llengua alemanya


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.