Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Llenguatge no verbal al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

The nonverbal dictionary of gestures, signs & body language cues

Diccionari sobre llenguatge no verbal mantingut per David B. Givens que defineix termes relacionats amb aquest tipus d'expressió. El recull de vocabulari l'han dut a terme especialistes en antropologia, arqueologia, biologia, psiquiatria, lingüística i psicologia, que han estudiat científicament la comunicació humana. És interessant i curiós. Íntegrament en anglès.

http://members.aol.com/nonverbal2/diction1.htmhttp://center-for-nonverbal-studies.org/6101.html Obre en una finestra nova

Llenguatge no verbal, Antropologia, Lèxic


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.