Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Diccionaris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Sigles al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Abbreviations.com

Recurs web amb milions d’acrònims i abreviatures desenvolupades en llengua anglesa. Permet buscar les abreviatures mitjançant un índex alfabètic o consultant diverses classificacions temàtiques: govern, ciència, tecnologia, informàtica, negocis, medicina, etc... En les pestanyes de la part superior de la pantalla s’afegeixen altres recursos complementaris com convertidors numèrics, aforismes i cites cèlebres, definicions de termes, rimes, sinònims, etc. Recurs íntegrament en anglès.

http://www.abbreviations.com/ Obre en una finestra nova

Sigles, Acrònims, Abreviatures


m'agrada
2Acronym Finder

Acronym Finder

Diccionari d'acrònims i sigles més gran del món (més d'un milió d'entrades). Juntament amb Acronym Attic permet localitzar fins a 4 milions d'abreviatures i sigles. Permet buscar a partir d'un índex alfabètic o de diferents temes (Tecnologies de la informació, Ciències, Medicina, Organitzacions,Govern i Exèrcit,etc.) També ofereix la possibilitat de cercar més de 850.000 codis postals del Canadà i els EUA. Íntegrament en anglès.

http://www.acronymfinder.com/ Obre en una finestra nova

Codis postal, Sigles, Acrònims, Abreviatures


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.