Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Arxius al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Arxius de Catalunya

Directori exhaustiu d'arxius de qualsevol titularitat i que disposin de servei al públic elaborat per la Generalitat de Catalunya. Es pot cercar per nom de l'arxiu, per localitat o comarca, i per titularitat.

http://cultura.gencat.net/arxius/directori.asp Obre en una finestra nova

Arxius, Arxivística


m'agrada
2

Censo-guía de archivos de España e Iberoamérica

Directori d'intenció exhaustiva elaborat pel Ministeri de Cultura que llista tota mena d'arxius espanyols i iberoamericans de qualsevol titularitat (Estat, ajuntaments, Església, entitats privades...). Hi ha tres tipus de cerca: per arxiu, per temàtica del fons documental i per autoritats.

http://censoarchivos.mcu.es/CensoGuia/portada.htm Obre en una finestra nova

Arxius, Història, Arxivística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.