Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Barcelona (província) al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Xarxa de Parcs Naturals

Portal mantingut per la Diputació de Barcelona que recull dades de tots els parcs que integren la Xarxa de Parcs Naturals. De cada un dóna informació general, com arribar-hi, notícies, itineraris, activitats, l'adreça de contacte, etc. També ofereix l'enllaç d'altres pàgines web de l'Àrea d'Espais Naturals, dóna accés als centres de documentació dels parcs que en tenen, ofereix alguns recursos per a l'educació ambiental o dates de cursos i jornades que s'organitzen. A la vegada és un directori dels parcs naturals de la província de Barcelona.

http://www.diba.es/parcsn/parcs/home.asp Obre en una finestra nova

Parcs, Barcelona (província), Catalunya, Turisme


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.