Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Catalunya al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Directori de biblioteques de Catalunya

Directori exhaustiu que conté les biblioteques públiques de Catalunya creat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Permet cercar per nom de la biblioteca, per localitat i per comarca.

http://cultura.gencat.net/biblio/bicerca.asp Obre en una finestra nova

Catalunya, Biblioteques, Biblioteconomia


m'agrada
2

Municat: municipis i comarques de Catalunya

Portal web mantingut pel Departament de Governació de la Generalitat dedicat a l'administració local de Catalunya. Hi destaquen un parell de fonts d'informació: per un cantó, la base de dades "Els ens locals a Catalunya" amb informació de cadascun dels municipis (dades de l'ajuntament, pressupost, membres del consistori, població, gentilici, escut municipal...). Per un altre cantó, la secció "Plànols de carrers", amb uns 350 plànols de poblacions diverses (de la prov. de Barcelona, unes 175, aprox.). Es poden cercar alfabèticament o per comarques.

http://www.municat.net/ Obre en una finestra nova

Catalunya, Geografia


m'agrada
3

Recull de premis de recerca de secundària 2008: convocatòries

Informe realitzat per entitats catalanes vinculades al món cultural i científic de caràcter públic i privat, que esdevé un directori de les convocatòries de premis de recerca que s'organitzen a Catalunya. La descripció dels certàmens està estructurada en forma de fitxes classificades per institucions convocadores i la temàtica de cada un dels premis, que són molt diverses.

http://www.edu365.cat/batxillerat/recerca/recull_premis_2008.pdf Obre en una finestra nova

Premis, Catalunya, Recerca


m'agrada
4

Xarxa de Parcs Naturals

Portal mantingut per la Diputació de Barcelona que recull dades de tots els parcs que integren la Xarxa de Parcs Naturals. De cada un dóna informació general, com arribar-hi, notícies, itineraris, activitats, l'adreça de contacte, etc. També ofereix l'enllaç d'altres pàgines web de l'Àrea d'Espais Naturals, dóna accés als centres de documentació dels parcs que en tenen, ofereix alguns recursos per a l'educació ambiental o dates de cursos i jornades que s'organitzen. A la vegada és un directori dels parcs naturals de la província de Barcelona.

http://www.diba.es/parcsn/parcs/home.asp Obre en una finestra nova

Parcs, Barcelona (província), Catalunya, Turisme


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.