Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Editorials al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1Base de datos de editoriales

Base de datos de editoriales

Directori d'intenció exhaustiva de les editorials espanyoles elaborat pel Minsteri de Cultura. Conté dades de totes les editorials espanyoles que en algun moment entre 1972 i l'actualitat han estat actives, que són unes 50.000. Permet cercar per editor, comunitat autònoma, província, prefix ISBN, any i tipus d'editor, així com enllaçar amb la seva producció editorial.

http://www.mcu.es/libro/CE/AgenciaISBN/BBDDEdit/BDDEditoriales.html Obre en una finestra nova

Espanya, Editorials


m'agrada
2Base de datos de libros editados en España (ISBN)

Base de datos de libros editados en España (ISBN)

Base de dades elaborada pel Ministeri de Cultura que inclou la referència dels llibres publicats a Espanya des de 1972 que s'han posat a la venda (1,38 milions de títols). Es pot buscar per autor, títol, matèria, editorial, any de publicació, etc. La recuperació per matèries no és molt perfecta. ISBN és el codi numèric que identifica cadascuna de les edicions.

http://www.mcu.es/comun/bases/isbn/ISBN.html Obre en una finestra nova

Llibres, Espanya, Editorials


m'agrada
3

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.