Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Geografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Municat: municipis i comarques de Catalunya

Portal web mantingut pel Departament de Governació de la Generalitat dedicat a l'administració local de Catalunya. Hi destaquen un parell de fonts d'informació: per un cantó, la base de dades "Els ens locals a Catalunya" amb informació de cadascun dels municipis (dades de l'ajuntament, pressupost, membres del consistori, població, gentilici, escut municipal...). Per un altre cantó, la secció "Plànols de carrers", amb uns 350 plànols de poblacions diverses (de la prov. de Barcelona, unes 175, aprox.). Es poden cercar alfabèticament o per comarques.

http://www.municat.net/ Obre en una finestra nova

Catalunya, Geografia


m'agrada
2

Naturaleza educativa: portal educativo de Ciencias Naturales y Aplicadas

Portal dissenyat i creat per un col·lectiu de professors, liderats per Abel D. Rodríguez, interessats en la divulgació científica bàsica. Recull articles molt senzills agrupats en ecosistema, animals, agricultura ecològica, contaminació i altres seccions identificades a la pàgina principal. També hi ha apartats d'utilitats i webs relacionades. Disposa d’un cercador.

http://www.natureduca.com/ Obre en una finestra nova

Contaminació, Agricultura, Energia renovable, Botànica, Geologia, Ecologia, Anatomia, Ciències naturals, Tecnologia, Medicina, Geografia


m'agrada
3

The Europa world year book

Obra enciclopèdica que ha creat l'editorial Europa sobre tots els estats del món (i alguns territoris com Gibraltar, etc.). De cada estat hi ha informació de tres tipus: textual (breu aproximació a la història contemporània, dades bàsiques moneda, llengües, dies festius... situació econòmica, qüestions socials, etc.), estadística (dades bàsiques econòmiques, d'educació, de benestar...) i de tipus directori (adreces del govern i els ministeris, autoritats religioses, partits polítics, sindicats, mitjans de comunicació, principals empreses del país, etc.). No hi ha il·lustracions. Al principi de l'obra hi ha un apartat dedicat a les principals organitzacions internacionals (governaments i no governamentals). Aquesta obra es publica (amb un altre títol) des de 1926. Al web hi ha informació sobre l'obra i un país d'exemple:

http://www.europaworld.com/pub/ Obre en una finestra nova

Estadística, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.