Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Internet al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Internetinvisible.com

Portal realitzat sense ànim de lucre per l'organització Internetinvisible l'any 1999. Consisteix en un directori temàtic amb més de 2.800 bases de dades i altres recursos d'accés gratuït disponibles a la xarxa amb informació invisible al conjunt de la xarxa Internet. Centrada en pàgines hispàniques (de l'estat espanyol i iberoamericanes), inclou també algunes que queden fora d'aquest entorn quan es considera que són destacades en el seu àmbit temàtic. És una base de dades de bases de dades, per tant, cada recurs al que s'accedeix manté un llenguatge de consulta diferent. Té dos formularis de cerca: un de simple i un d'avançada per a la combinació de termes i la limitació de consultes a camps concrets. Important: web invisible és el terme que s'empra per a descriure tota la informació disponible a Internet que no es recuperada interrogant els cercadors convencionals. Generalment, és informació emmagatzemada i accessible mitjançant bases de dades.

http://www.internetinvisible.com/ Obre en una finestra nova

Recuperació d\'Informació, Internet


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.