Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Museologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1Directorio de museos de España

Directorio de museos de España

Directori de museus (de qualsevol titularitat) ubicats a Espanya que tinguin servei obert al públic elaborat pel Ministeri de Cultura. Es pot consultar per nom del museu, comunitat autònoma o província a la que pertany i tipus de museu.

http://directoriomuseos.mcu.es/ Obre en una finestra nova

Museologia


m'agrada
2

Educaguía: tu portal de recursos educativos

Portal del qual és titular Feria Online Sistemas Virtuales que consisteix en un directori de recursos per a totes les assignatures i edats educatives. Conté molta informació sobre els diferents temes que tracta i també de centres públics i privats que imparteixen les diferents disciplines.

http://www.educaguia.com/Recursos.htm Obre en una finestra nova

Educació secundària, Biografies, Revistes, Cartografia, Universitats, Matemàtiques, Economia, Idiomes, Psicologia, Literatura, Música, Biblioteques, Turisme, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Educació, Dret, Museologia, Història, Editorials


m'agrada
3Museus i col·leccions de Catalunya

Museus i col·leccions de Catalunya

Directori de museus ubicats a Catalunya (de qualsevol titularitat) que tinguin servei obert al públic, elaborat pel Departament de Cultura de la Generalitat. Es pot consultar pel nom del museu i per la comarca o província a la que es troba. També per categoria temàtica de la seva col·lecció.

http://cultura.gencat.net/museus/muscerca1.asp Obre en una finestra nova

Museologia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.