Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Directoris al camp TIPUS_DE_RECURS AND Recerca al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Centres d'R+D a Catalunya

Directori d'intenció exhaustiva d'entitats dedicades a la recerca a Catalunya que manté el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. La majoria de centres de recerca pertanyen a les universitats, però poden ser també d'altres organismes.

http://www10.gencat.net/dursi/AppJava/cercafrm_reccat.jsp Obre en una finestra nova

Recerca


m'agrada
2

Recull de premis de recerca de secundària 2008: convocatòries

Informe realitzat per entitats catalanes vinculades al món cultural i científic de caràcter públic i privat, que esdevé un directori de les convocatòries de premis de recerca que s'organitzen a Catalunya. La descripció dels certàmens està estructurada en forma de fitxes classificades per institucions convocadores i la temàtica de cada un dels premis, que són molt diverses.

http://www.edu365.cat/batxillerat/recerca/recull_premis_2008.pdf Obre en una finestra nova

Premis, Catalunya, Recerca


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.