Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Art al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1InfoPlease

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
2L’Encyclopédie de l’Agora

L’Encyclopédie de l’Agora

Enciclopèdia divulgativa, creada per L'Agora recherches et communications Inc., que recull definicions dels termes dels àmbits temàtics que recull: art, economia, ecologia, geografia, història, lletres, política, societat, ciència i tecnologia i astronomia. Dins de cada tema genèric presenta un sumari amb tots els seus conceptes específics definits. Estableix col·laboracions amb altres enciclopèdies, a les quals dóna accés a través d'enllaços: L'inaptitude et la protection des personnes inaptes i Encyclopédie sur la mort. Íntegrament en francès.

http://agora.qc.ca/ Obre en una finestra nova

Ecologia, Astronomia, Humanitats, Societat, Economia, Art, Política, Ciència i tecnologia, Història, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.