Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Catalunya al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

Viasona : tota la música en català

Enciclopèdia creada pel grup Catmèdia i dirigida pel periodista Jordi Riba, que indexa tots els artistes i grups que han produït musicalment en català des de 1961 fins a l'actualitat. També inclou una secció de notícies del panorama musical català. Creada al setembre de 2010, la base de dades de Viasona inclou gairebé uns 2000 grups, més de 3000 discos i prop de 30000 cançons i s'espera que en el futur, fruit de la participació dels seguidors de l'enciclopèdia, aculli tota la producció musical en català d'aquest període. Permet cercar pel nom del grup, pels títols de les cançons i àlbums, pel nom discogràfica i per l'any d'edició.

http://www.viasona.cat/ Obre en una finestra nova

Música, Catalunya


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.