Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Ciències naturals al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

E-ciencia

Portal que ofereix informació i actualitat científica i tecnològica. Té una secció amb recursos en línia tipus enciclopèdies, directoris, revistes, convocatòries de cursos, congressos, ofertes, etc. i enllaços web cap a altres pàgines i portals d'aquest àmbit. Té una trajectòria de 15 anys.

http://e-ciencia.com/ Obre en una finestra nova

Ciències naturals, Tecnologia


m'agrada
2

Encyclopedia of Life

Enciclopèdia resultant d'un projecte que recull recursos web sobre la vida a la Terra. Pretén ser un referent a la xarxa Internet amb 1,8 milions d'espècies definides i en constant actualització. Les consultes són una mica complicades, però aquesta complexitat està ben explicada. Les cerques es poden fer en anglès o francès.

http://www.eol.org Obre en una finestra nova

Animals, Ciències de la terra i del medi ambient, Ciències naturals


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.