Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Cristianisme al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1Enciclopedia Católica

Enciclopedia Católica

Enciclopèdia que correspon a la versió castellana de la Catholic Encyclopedia i que conté fins a 3.000 entrades que defineixen els conceptes bàsics i més destacats del catolicisme. D'altra banda és també la versió electrònica de l'original impresa en castellà, la qual consta de 15 volums i de més de 12.000 articles.

http://ec.aciprensa.com/wiki Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió


m'agrada
2The Catholic Encyclopedia

The Catholic Encyclopedia

Enciclopèdia catòlica integrada al portal New Advent que conté més d'11.000 entrades sobre el catolicisme. Es pot consultar de forma senzilla a partir d'un llistat alfabètic. Íntegrament en anglès.

http://www.newadvent.org/cathen/index.html Obre en una finestra nova

Cristianisme, Religió


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.