Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Desenvolupament sostenible al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1Enciclopedia de los sistemas de soporte de la vida: Encyclopedia of Life Support Systems

Enciclopedia de los sistemas de soporte de la vida: Encyclopedia of Life Support Systems

L'enciclopèdia EOLSS tracta sobre el desenvolupament sostenible aplicat a la satisfacció de les necessitats humanes a través del progrés socio-econòmic i tecnològic simultàniament i la conservació dels sistemes terrestres naturals. S'ha creat amb el suport de la Unesco i és d'accés lliure, tot i que cal registrar-se. Cal destacar que presenta perspectives de totes les regions i cultures del món i que vol acabar amb les diferències culturals, racials, geogràfiques, polítiques, de gènere, edat o religió.

http://www.eolss.net/ Obre en una finestra nova

Desenvolupament sostenible


m'agrada
2Encyclopedia of Sustainable Development

Encyclopedia of Sustainable Development

Enciclopèdia electrònica vinculada al programa The Atmosphere, Climate & Environment Information Programme. Desenvolupada des del 2000, tracta temàtiques relacionades amb el desenvolupament sostenible com: la Terra i l’home, principis, medi ambient, recursos de la societat, economia, indicadors i actuacions. El contingut és molt actual i està ben exposat. Consta d'una secció de preguntes freqüents que serveix d'ajuda per a la consulta. Íntegrament en anglès.

http://www.ace.mmu.ac.uk/esd/ Obre en una finestra nova

Medi ambient, Canvi climàtic, Desenvolupament sostenible


m'agrada
3Encyclopedia of the Atmospheric Environment

Encyclopedia of the Atmospheric Environment

Enciclopèdia electrònica desenvolupada pel programa The Atmosphere, Climate & Environment Information Programme. Creada l'any 2001, conté tot els termes relacionats amb aquesta temàtica agrupats sota diferents encapçalaments: pluja àcida, qualitat de l’aire, atmosfera, canvi climàtic, escalfament global, capa d’ozó, sostenibilitat i el temps. En anglès i francès.

http://www.ace.mmu.ac.uk/eae/ Obre en una finestra nova

Medi ambient, Canvi climàtic, Desenvolupament sostenible


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.