Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Enciclopèdies al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Columbia Encyclopedia

Enciclopèdia mantinguda per la llibreria Bartleby que conté gairebé 51.000 entrades i més de 80.000 referències enllaçades amb hipertext que es considera una de les més completes de les produïdes fins ara. Inclou biografies de personalitats destacades dins de cada un dels àmbits. La consulta es pot fer per paraula clau o mitjançant l'índex alfabètic que proporciona. Íntegrament en anglès.

http://www.bartleby.com/65/ Obre en una finestra nova

Enciclopèdies


m'agrada
2

Enciclopèdia catalana

Enciclopèdia 2.0, ja que permet la col·laboració dels usuaris i cercar en altres fonts d'informació, creada pel Grup Enciclopèdia Catalana. Conté més de 350.000 articles i ofereix informació de qualitat i actualitzada, especialment de l’àmbit català. Permet dos tipus de cerques: una de ràpida que ofereix definicions enciclopèdiques i lèxiques de les paraules introduïdes al cercador, i una altra d’ampliada , on el sistema de cerca busca també els termes dins dels articles de l'enciclopèdia. Recurs íntegrament en català però permet traduir fàcilment tota la pàgina al castellà, anglès, francès i alemany.

http://www.enciclopedia.cat Obre en una finestra nova

Enciclopèdies


m'agrada
3

Enciclopedias y diccionarios de acceso libre

Recull d'enciclopèdies i diccionaris virtuals d'accés lliure que recomana la biblioteca de la Universitat de Castella-La Manxa. D'enciclopèdies, n'hi ha que tracten matèries concretes i altes que són multidisciplinars. Els diccionaris són lingüístics i n'hi ha en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, italià i portuguès.

http://www.biblioteca.uclm.es/enciclopedias.html Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic, Enciclopèdies


m'agrada
4

Histoire en questions

Enciclopèdia sobre història accessible en línia. Tot i tenir aquest nom no és pròpiament una obra de referència, ja que conté anècdotes, històries, escrits i relats testimonials amb 1600 fotografies i també més de 30.000 preguntes amb resposta per contrastar els coneixements històrics que es tenen en francès. Sovint remet a altres enciclopèdies i fonts d’informació diverses. Íntegrament en francès.

http://www.histoire-en-questions.fr/ Obre en una finestra nova

Enciclopèdies, Història


m'agrada
5

Search.com

Metacercador creat per CNET Networks Inc. que trasllada les cerques que se li plantegen a altres cercadors com poden ser Google, Ask.com o LookSmart, entre molts altres. Per millorar els resultats obtinguts, les consultes es poden fer per tiplogia documental (imatges, vídeos, obres de referència o descàrregues de software); o pel directori de matèries del propi cercador.

http://www.search.com/search?channel=1&cat=29 Obre en una finestra nova

Cercadors, Enciclopèdies


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.