Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Filosofia al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Enciclopedia filosófica Symploké

Enciclopèdia de filosofia elaborada dins del projecte Symploké (orientat principalment a la creació de manuals de filosofia en castellà i publicats principalment a internet) que funciona amb sistema de wiki, la qual cosa permet la col·laboració i contribucions de persones alienes al projecte. Pretén convertir-se en un instrument de lliure consulta per Internet, obert a la participació de voluntaris i en continu creixement i actualització.

http://symploke.trujaman.org/index.php?title=Portada Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
2

EpistemeLinks: philosophy resources on the internet

Portal que recull informació sobre filosofia, història de la filosofia, escoles filosòfiques i filòsofs, entre altres dades referents a aquest àmbit. Conté 19.000 referències i una secció d'enllaços seleccionats d'altres recursos de la mateixa temàtica, incloent materials didàctics. Íntegrament en anglès.

http://www.epistemelinks.com/ Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
3

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
4

Stanford Encyclopedia of Philosophy

Enciclopèdia i cercador sobre filosofia, història de la filosofia, escoles filosòfiques i filòsofs a text complet. Els articles de cada terme contenen un apartat amb un llistat biblogràfic molt extens. Produïda per la Universitat de Standford, el seu contingut es troba íntegrament en anglès.

http://plato.stanford.edu/ Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
5

The Internet Encyclopedia of Philosophy

Enciclopèdia virtual de filosofia creada per James Fieser i mantinguda amb l'ajuda de Bradley Dowden, que defineix els termes que integren aquesta disciplina. Inclou també un cercador extern. Íntegrament en anglès. És una publicació amb "peer-review".

http://www.iep.utm.edu/ Obre en una finestra nova

Filosofia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.