Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Genealogia al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Heraldaria.com

Portal que consta d'un petit manual de genealogia amb possibilitat de cercar cognoms. És bastant exhaustiu pel que fa a l’àmbit hispànic. Recull les múltiples variants que hi poden haver de cada cognom tot adjuntant les imatges dels escuts heràldics. La informació que ofereix no concreta la procedència de les dades i, malgrat tenir propòsit comercial, conté gran quantitat d’informació i és fàcil de consultar.

http://www.heraldaria.com/apellidos.php Obre en una finestra nova

Heràldica, Genealogia


m'agrada
2

Index to the Enciclopedia Heráldica Hispano-Americana

Índex de l’Enciclopedia Heráldica Hispano-Americana d’Alberto i Arturo García Carraffa. Des d'aquest índex es pot consultar qualsevol cognom i ofereix les dades del volum i les pàgines que contenen la informació. Serveix per assegurar-se una consulta amb resultat en cas que hi hagi un desplaçament a la biblioteca que disposi de l’obra en paper, que té 84 volums.

http://www.loc.gov/rr/hispanic/geneal/index_gc.html Obre en una finestra nova

Heràldica, Genealogia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.