Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Geografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 7

Mostrant resultats: 15

1

Country studies

Obra enciclopèdica desenvolupada per la Divisió de Recerca Federal de la Library of Congress que conté informació sobre 101 estats del món (pràcticament tots els importants tret dels Estats Units, Canadà, França, Gran Bretanya, Itàlia, Marroc, Cuba, Andorra). De cada estat hi ha una breu història, situació social, informació ètnica, econòmica, política, militar, etcètera. De molts països la informació no s'ha actualitzat (l'obra es publicà originalment entre 1988 i 1998, amb el finançament de l'exèrcit d'Estats Units).

http://lcweb2.loc.gov/frd/cs/ Obre en una finestra nova

Geografia


m'agrada
2

Enciclopedia de Geografía

Dins del portal Conocimientosweb.net, hi ha una secció dedicada a geografia en la que es troba aquesta enciclopèdia. Tracta la geografia des de tots els punts de vista: política, física, econòmica, humana...

http://conocimientosweb.net/portal/dic12.html Obre en una finestra nova

Geografia


m'agrada
3

Gran geografia comarcal de Catalunya

Obra enciclopèdica sobre tots els municipis de Catalunya disponible des de la web del grup editorial Enciclopèdia Catalana. De cada municipi es dóna una àmplia informació de caire geogràfic, històric, cultural, econòmic... S'inclouen diverses fotografies en color. Disponible també en línia, prèvia subscripció, a partir de la Hiperenciclopèdia, utilitzant l'opció de consulta "Tot GREC.NET".

http://www.grec.net Obre en una finestra nova

Geografia


m'agrada
4

Guía del mundo 2007

Obra enciclopèdica sobre cadscun dels estats del món. La informació està estructurada en tres apartats: sinopsi, història (unes 1.500 paraules) i estadístiques (bàsiques). A més a més, proporciona un mapa senzill del país, algunes fotografies en color, un arxiu de so amb l'himne nacional i un informe sobre el país elaborat per Amnistia Internacional.

http://www.guiadelmundo.org.uy/cd/index_no_flash.html Obre en una finestra nova

Geografia


m'agrada
5

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:


Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.