Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Història al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

Histoire en questions

Enciclopèdia sobre història accessible en línia. Tot i tenir aquest nom no és pròpiament una obra de referència, ja que conté anècdotes, històries, escrits i relats testimonials amb 1600 fotografies i també més de 30.000 preguntes amb resposta per contrastar els coneixements històrics que es tenen en francès. Sovint remet a altres enciclopèdies i fonts d’informació diverses. Íntegrament en francès.

http://www.histoire-en-questions.fr/ Obre en una finestra nova

Enciclopèdies, Història


m'agrada
2

InfoPlease

Portal de Infoplease que ofereix una gran quantitat de recursos de tipologies diverses: almanacs, atles, enciclopèdies, diccionaris, tesaurus, testos, biografies o cronologies sobre temàtiques diferents. Hi té una presència importan la història, però també s'hi contempla esports, societat, cultura, medicina, literatura, art, medi ambient, ciència i tecnologia, dret, plantes, animals, geografia, filosofia i religió. Inclou un cercador. Íntegrament en anglès.

http://www.infoplease.com/ Obre en una finestra nova

Animals, Botànica, Ciències de la terra i del medi ambient, Societat, Religió, Filosofia, Literatura, Esports, Medicina, Art, Ciència i tecnologia, Cultura, Dret, Història, Geografia


m'agrada
3

L’Encyclopédie de l’Agora

Enciclopèdia divulgativa, creada per L'Agora recherches et communications Inc., que recull definicions dels termes dels àmbits temàtics que recull: art, economia, ecologia, geografia, història, lletres, política, societat, ciència i tecnologia i astronomia. Dins de cada tema genèric presenta un sumari amb tots els seus conceptes específics definits. Estableix col·laboracions amb altres enciclopèdies, a les quals dóna accés a través d'enllaços: L'inaptitude et la protection des personnes inaptes i Encyclopédie sur la mort. Íntegrament en francès.

http://agora.qc.ca/ Obre en una finestra nova

Ecologia, Astronomia, Humanitats, Societat, Economia, Art, Política, Ciència i tecnologia, Història, Geografia


m'agrada
4

[Efemèrides]

Portal de l'enciclopèdia Viquipèdia a través del qual es pot aconseguir un bon llistat de dades i esdeveniments tot escrivint el número de l’any al cercador de la pàgina principal. Els resultats obtinguts seran: equivalències a altres calendaris, esdeveniments mes per mes, art i literatura, esports, ciència i tecnologia, naixements, defuncions, cinema, música, premis Nobel. En el cas de la Viquipèdia en català es potencien les efemèrides vinculades especialment al món de la cultura catalana: esdeveniments, naixements, necrològiques, festes i commemoracions. El mateix és vàlid per cada idioma en què és consultable la Wikipedia.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada Obre en una finestra nova

Enciclopèdies, Efemèrides, Història


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.