Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Idiomes al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Enciclopedias y diccionarios de acceso libre

Recull d'enciclopèdies i diccionaris virtuals d'accés lliure que recomana la biblioteca de la Universitat de Castella-La Manxa. D'enciclopèdies, n'hi ha que tracten matèries concretes i altes que són multidisciplinars. Els diccionaris són lingüístics i n'hi ha en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, italià i portuguès.

http://www.biblioteca.uclm.es/enciclopedias.html Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic, Enciclopèdies


m'agrada
2

The MIT Encyclopedia of the Cognitive Sciences (MITECS)

Enciclopèdia elaborada pel Massachusetts Institute of Technology sobre ciències cognitives i del comportament. La MITECS té diverses seccions que tracten sobre filosofia, psicologia, neurociències, intel·ligència computacional, lingüística i idiomes i cultura, cognició i evolució. Íntegrament en anglès, de molt bona qualitat i de pagament.

http://cognet.mit.edu/library/erefs/mitecs/ Obre en una finestra nova

Lingüística, Intel·ligència computacional, Neurologia, Idiomes, Psicologia, Filosofia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.