Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Lèxic al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1

Diccionari enciclopèdic de medicina

Diccionari enciclopèdic de medicina creat pel Grup Enciclopèdia Catalana. La definició dels termes sempre és en català tot i que permet introduir al cercador els termes mèdics en castellà o anglès si desconeixem l'equivalent en català. Sovint la definició dels termes inclou també el nom en llatí, anglès, castellà, francès, alemany, italià...En el cas que la paraula cercada no aparegui al diccionari, mostra les paraules més pròximes alfabèticament.

http://www.medic.cat/ Obre en una finestra nova

Medicina, Lèxic, Llengua catalana


m'agrada
2

Enciclopedias y diccionarios de acceso libre

Recull d'enciclopèdies i diccionaris virtuals d'accés lliure que recomana la biblioteca de la Universitat de Castella-La Manxa. D'enciclopèdies, n'hi ha que tracten matèries concretes i altes que són multidisciplinars. Els diccionaris són lingüístics i n'hi ha en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, italià i portuguès.

http://www.biblioteca.uclm.es/enciclopedias.html Obre en una finestra nova

Idiomes, Lèxic, Enciclopèdies


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.