Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Mitologia al camp MATERIA

Recursos trobats: 3

Mostrant resultats: 13

1

Diccionario de Mitología Griega y Romana (y antigüedad clásica)

Enciclopèdia de mitologia i antiguitat clàssiques molt extensa elaborada per Germán Moreno de la Cruz que inclou: mites, llegendes, faules, tradicions, gentilicis, topònims, epònims, herois, personatges, costums, història, etc. També ofereix una acurada selecció d'enllaços a altres portals espanyols de mitologia grecoromana.

http://www.alandalus-siglo21.org/mitog/griega.htm Obre en una finestra nova

Mitologia


m'agrada
2

Enciclopedia of Greek Mythology

Enciclopèdia electrònica integrada al portal Mythweb, des de la qual es pot accedir a informació sobre tots els personatges del panteó grec, noms de llocs, mites i personatges. Íntegrament en anglès, està destinada a professors i alumnes.

http://www.mythweb.com/encyc/index.html Obre en una finestra nova

Grècia, Mitologia


m'agrada
3

Encyclopedia Mythica

Enciclopèdia sobre mitologia (grega, romana, celta i nòrdica) i folklore. La secció de mitologia està dividida en sis regions geogràfiques (Àfrica, Àsia, Europa, Orient Mitjà i Oceania), cada una de les quals està subdividida de manera que sigui més fàcil la cerca d'informació. La secció dedicada al folklore, conté llegendes artúriques i d'altres territoris.

http://www.pantheon.org/mythica.html Obre en una finestra nova

Folklore, Mitologia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.