Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Enciclopedies al camp TIPUS_DE_RECURS AND Política al camp MATERIA

Recursos trobats: 1

Mostrant resultats: 11

1

L’Encyclopédie de l’Agora

Enciclopèdia divulgativa, creada per L'Agora recherches et communications Inc., que recull definicions dels termes dels àmbits temàtics que recull: art, economia, ecologia, geografia, història, lletres, política, societat, ciència i tecnologia i astronomia. Dins de cada tema genèric presenta un sumari amb tots els seus conceptes específics definits. Estableix col·laboracions amb altres enciclopèdies, a les quals dóna accés a través d'enllaços: L'inaptitude et la protection des personnes inaptes i Encyclopédie sur la mort. Íntegrament en francès.

http://agora.qc.ca/ Obre en una finestra nova

Ecologia, Astronomia, Humanitats, Societat, Economia, Art, Política, Ciència i tecnologia, Història, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.