Cerca simple Cerca avançada Presentació

ALEHOOP

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cercaResultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Catalunya al camp MATERIA

Recursos trobats: 2

Mostrant resultats: 12

1Anuari estadístic de Catalunya

Anuari estadístic de Catalunya

Secció del portal de l'Idescat que consisteix en una publicació anual (des de 1985) que inclou dades estadístiques bàsiques sobre Catalunya. Els capítols principals són: territori i medi ambient, població, treball, economia, agricultura, indústria, comerç, turisme, transports, habitatge, ensenyament, cultura, sanitat, serveis socials, justícia i altres. Cada capítol se subdivideix en matèries més específiques. Al final de l'obra, dos índexs alfabètics de matèries de definicions. També es publica en paper.

http://www.idescat.net/cat/idescat/publicacions/anuari/ Obre en una finestra nova

Transports, Demografia, Catalunya, Formació, Universitats, Agricultura, Comerç, Economia, Turisme, Política, Cultura, Estadística, Geografia


m'agrada
2Idescat

Idescat

Pàgina web de l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'organisme oficial de Catalunya encarregat de recollir i publicar les estadístiques referides a aquest territori. Dóna accés a una gran quantitat de dades estadístiques, agrupades per temàtiques àmplies: "Població", "Economia", "Societat" i "Territori".

http://www.idescat.net/ Obre en una finestra nova

Catalunya, Societat, Economia, Estadística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona i està en construcció.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.