Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Demografia al camp MATERIA

Recursos trobats: 5

Mostrant resultats: 15

1

Anuari estadístic de Catalunya

Secció del portal de l'Idescat que consisteix en una publicació anual (des de 1985) que inclou dades estadístiques bàsiques sobre Catalunya. Els capítols principals són: territori i medi ambient, població, treball, economia, agricultura, indústria, comerç, turisme, transports, habitatge, ensenyament, cultura, sanitat, serveis socials, justícia i altres. Cada capítol se subdivideix en matèries més específiques. Al final de l'obra, dos índexs alfabètics de matèries de definicions. També es publica en paper.

http://www.idescat.net/cat/idescat/publicacions/anuari/ Obre en una finestra nova

Transports, Demografia, Catalunya, Formació, Universitats, Agricultura, Comerç, Economia, Turisme, Política, Cultura, Estadística, Geografia


m'agrada
2

Digital South Asia Library

Portal d'un projecte dut a terme per un grup de biblioteques especialitzades membres del CRL, que proporciona materials amb informació sobre el sud d'Àsia adequats per a fer treballs que tracten diversos aspectes d'aquesta regió: cultura, mapes, geografia, govern, política, informació de la salut, història, drets humans, idiomes, lingüística, literatura, temes d'actualitat, mitjans de comunicació, població, demografia i dades estadístiques. Íntegrament en anglès.

http://dsal.uchicago.edu/ Obre en una finestra nova

Demografia, Àsia, Mitjans de comunicació, Lingüística, Cartografia, Salut, Idiomes, Literatura, Drets humans, Política, Cultura, Història, Estadística, Geografia


m'agrada
3

Instituto Nacional de Estadística

Portal de l'Instituto Nacional de Estadística (INE), l'organisme oficial espanyol encarregat de recollir i publicar les estadístiques referides a l'Estat. Dóna accés a una gran quantitat de dades d'interès per a molts sectors, com ara l'índex de preus de consum (IPC), l'enquesta de la població activa (EPA) i altres. A destacar la secció "INEbase", on es troben les dades estadístiques agrupades en grans matèries: "Entorno físico", "Demografía", "Sociedad", "Economía", "Ciencia y tecnología", "Agricultura", "Industria" i "Servicios".

http://www.ine.es/ Obre en una finestra nova

Demografia, Espanya, Societat, Economia, Estadística


m'agrada
4

Internacional Data Base (IDB)

Portal del US Census Bureau que presenta dades demogràfiques i socioeconòmiques de 227 països des de l'any 1950 en forma d'estadísitiques. Disposa de piràmides de població, taules amb dades estadístiques, un glossari i una selecció d'enllaços i projeccions poblacionals fins el 2050. Íntegrament en anglès.

http://www.census.gov/ipc/www/idb/informationGateway.php Obre en una finestra nova

Demografia, Estadística


m'agrada
5

United Nations Statistics Division

Portal del departament d'estadística de l'ONU que s'encarrega de recopilar i divulgar estadístiques a escala mundial. Una part són de pagament. D'accés gratuït trobem estadístiques bàsiques sobre economia, demografia, energia, medi ambient, indústria i altres.

http://unstats.un.org/unsd/ Obre en una finestra nova

Demografia, Medi ambient, Economia, Estadística, Geografia


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.