Cerca simpleCerca avançadaPresentació

ALEHOOP 2018

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

Resultat de la cerca Resultat de la cerca

Cerca: Estadistiques al camp TIPUS_DE_RECURS AND Educació al camp MATERIA

Recursos trobats: 4

Mostrant resultats: 14

1

El ciberbús escolar: proyecto global de las Naciones Unidas de enseñanza y aprendizaje

Portal que correspon al programa Ciberbús Escolar de les Nacions Unides que ofereix informació i materials educatius interactius. Cal destacar la base de dades InfoNation, que recull dades estadístiques dels països membre; la secció Planes de estudio; els debats interactius; un mòdul sobre la salut amb debats a escala mundial; ciutats avui i demà o problemes urbans puntuals i mundials. La base de dades només està disponible en anglès.

http://www.un.org/pubs/cyberschoolbus/spanish/index.asp Obre en una finestra nova

Educació, Estadística


m'agrada
2

LANIC en español: Latin American Network Information Center

Portal mantingut per la Universitat de Texas que conté tot tipus d’informació disponible en línia que estigui relacionada amb Amèrica Llatina: agricultura, antropologia, art, biblioteques, cercadors, ciències naturals, ciències socials, comerç, comunicació, cultura i societat, drets humans, economia, educació, esports, estadístiques, folklore, geografia i medi ambient, govern, idiomes, informàtica, internet, literatura, mapes, museus, negocis, notícies, ràdio, receptes de cuina, revistes, salut, sociologia i turisme.

http://www1.lanic.utexas.edu/indexesp.html Obre en una finestra nova

Gastronomia, Amèrica Llatina, Cartografia, Medi ambient, Agricultura, Folklore, Ciències naturals, Societat, Informàtica, Economia, Idiomes, Literatura, Biblioteques, Turisme, Esports, Drets humans, Antropologia, Política, Educació, Cultura, Geografia


m'agrada
3

Unesco Institute for Statistics

Portal del departament d'estadística de la Unesco que s'encarrega de recopilar i divulgar estadístiques a escala mundial relacionades amb les temàtiques a què es dedica: educació, ciència i tecnologia, cultura i comunicació. Per arribar a les dades cal partir de l'apartat "Statistics" (a la banda esquerra).

http://www.uis.unesco.org/ Obre en una finestra nova

Ciència i tecnologia, Comunicació, Educació, Cultura


m'agrada
4

Worldometers: estadísticas mundiales en tiempo real

Portal creat per Worldometers.info i traduït al castellà per Angel Abdel Flores Lozano, que ofereix estadístiques mundials que s’actualitzen continuadament. Dóna dades referents a població, govern i economia, educació, medi ambient, alimentació, aigua, energia i salut. De cada un dels apartats disposa de dades concretes i més específiques.

http://www.worldometers.info/es/ Obre en una finestra nova

Aigua, Medi ambient, Alimentació, Salut, Economia, Educació, Estadística


m'agrada
Ordena els resultats per:

Recursos en línia per elaborar treballs de recerca

ALEHOOP és un recull selectiu de recursos en línia que vol ser una eina d'ajuda per a treballs de recerca bàsica. Ofereix una mostra de recursos informatius útils per a estudiants de batxillerat i dels primers anys de la universitat.

Aquest servei en línia ha estat creat des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

És un projecte desenvolupat per Lluís Agustí, Jordi Ardanuy, Sílvia Argudo, Jorge Franganillo, Francesc García, Javier Lechón, Candela Ollé, Amadeu Pons, Josep Manuel Rodríguez Gairín, Pedro Rueda, Marta Somoza i Nora Vela.